Google

Translate blog

fredag 6 mars 2009

Bloggerwave bluff och båg gå ej med.


Bli medlem på Bloggerwave.se och få erbjudande om olika saker att skriva om.

På följande länk kan du läsa mer om hur det går till.

Alternativt se här

Exempel på uppdrag är att skriva om någon produkt eller hemsida.

Genom att skriva om något du får ebjudande om att skriva om tjänar du pengar samtidigt som det du skriverom får reklam om sin sida eller produkt. Du hjälper någon att synas samtidigt som du får betalt för detta. Enklare kan det inte bli.
Detta ovan skrev jag och för detta skulle jag erbjudas 10 dollar. Men fastänn texten som skulle vara minst 50 ord och därutöver skulle ge reklam för Bloggerwave så rejekted de mitt inlägg utan förklaring på varför. . Inget betalt med andra ord.
Gå ej på deras bluff. De är som synes ej seriösa.



Elbolagen skor sig på alla sätt de kan.


Inte bara genom höga priser som inte sänks oberoende av väder och vind. Avtal där man låser kunder på en hög nivå år framåt och vägrar (i vissa fall) att låta kunder låsa sitt avtal då elen tillfälligt ligger på en låg nivå kostnadsmässigt.

Nej, även elmätarna får fuska till sig extra pengar till bolagen.

De får visa 5 % fel och elräkningen kan då bli 5 % högre än vad som konsumerats.
Självfallet är dessa 5 % till elbolagens fördel. Om någon trodde att de 5 % även kunde slå neråt så trodde denne fel.

Elbolagen skor sig nu som då de för länge sedan bluffade till sig mark till låg kostnad från bönderna när de byggde ut vattenkraften. Kulturen har låst sig i de gamla bolagen även nu kör de över sina kunder för att öka sin vinst maximalt till nytta enbart för dem själva.


Wilhelm den tyste

var ståthållare i Holland. Han gav danska, holländska, engelska och skotska kaptener på havet piraträtt. Rätten att kriga på havet.

Resultat, skeppen fiskebåtar o allt vad som gick på haven från dessa länder gjorde strandhugg i bl.a. Frankrike och våldtog, rövade, vanhelgade kyrkor och levde rullan överhuvudtaget.

Spanjorerna ilsknade till och gav igen med en tuffare inkvisition där de torterade, hängde och brände oliktänkande. För visst var religion inblandad. Protestantiska kaparskepp levde runt i katolska länder. Lite om pirater o kaparbrev kan man läsa om här.
h