Google

Translate blog

tisdag 31 mars 2009

Att ge upp kriget mot narkotikan är att gå de kriminella till mötes.


Detta är det absolut värsta som skulle kunna ske.

Nästa steg kan då bli att tillåta prostitution, ekonomisk brottslighet och så vidare.
Att ge upp kampen mot ett giftspridande som narkotikalangning är lika illa som att lägga ner all form av polisiär verksamhet. Varför ska vi ge upp en kamp mot något som förstör många människors liv?

Nej öka straffen och insatserna mot narkotikan vi har tillräckligt med gifter i omlopp som är legala. Jag tänker på alkohol och tobak. Hade vi blivit av med den skiten skulle många problem i samhället sluppits, misshandel, ekonomiska problem mm.

Men nu var samhället för indoktrinerat sedan urminnes tider av alkohol så det var svårt att stoppa denna drog fast försök gjordes på 1800-talet genom alla då uppkomna nykterhetsföreningar.

När det gäller tobaken skulle det skitet kunnat stoppats om man då den kom hit förstått att den var en dödsdrog. Men som sagt släpp inte en ännu jävligare drog fri i form av narkotika tänk framåt krossa langningen och låt internationella goda krafter hjälpa till i kampen mot dessa dödslangare som krossar människor för att leva i lyx och flärd, narkotikahandlarna är djävulens hantlangare.



Gibraltar blir engelskt 1704.

Detta skedde mitt under spanska tronföljdskriget då kanske möjligheten var som störst att ockupera det strategiska landområdet på spanska sydkusten.

Härifrån kunde man ha en viss kontroll över sjöfarten så nog var bytet välkommet.
Under denna tid samarbetade engelsmännen med holländarna för att dessa stora sjö- o handelsnationer skulle utvidgas och behålla herraväldet på haven. Det var inte bara här de samarbetade utan även i det så kallade spanska Amerika. Meningen var att hålla de framfusiga fransmännen borta från haven som en stor handelsflotta. England och Holland var 1700-talets största sjöfartsnationer.

Gibraltar kan man läsa om och förkovra sig i historiskt här