Google

Translate blog

onsdag 8 april 2009

Förödmjukning är ett av Alliansens steg för att behålla makten.


Människan är grym. Om staten är grym blir följderna desamma. Vi har sett många exempel på grymheter i historien. Stater som tryckt ner sina medborgare med våld för att gynna de som har makt på bekostnad av de sämst ställda som ska ses som att de får skylla sig själva.

I dag i Sverige behandlas de sämst ställda med samma hårda attityd. Inte genom fysiskt våld. Men genom segregation och utanförskapande åtgärder av vår kära regering.


De som enligt denna dogm gömd bakom mantrat jobblinjen ska segregeras är arbetslösa, sjuka och socialbidragstagare. Här läggs inga fingrar emellan utan fördomarna mot dessa som bluffmakare ses som legio att tuta i folket från Alliansens sida. Vårt Sverige i dag är inte för alla, om det blir det igen så är det knappast under de närmsta årtiondena. Det behövs först några nya generationer som troligen ännu inte är födda innan mänsklighet och omtanke om de svaga åter blir en ledstjärna förhoppningsvis nästa gång utan bakslag.



Tyska orden


var en krigisk korsfararorganisation som var som mest i ropet under 1200-talet. Denna hade med våld kristnat tyska folket på denna tid. Preussen hade under lång tid tillhört organisationen. Tyska orden hade en svartvit korsfana som de fått av påven Celestinus III.

Det finns en hel del att läsa om denna orden på nätet. Det är en spännande och fantasieggande organisation som även i dag existerar men nu utan krigiska möjligheter.